Mencari Aulora Pants with Kodenshi?

Tukar Bahasa:

Anda akan melihat terdapat banyak penjual Aulora Pants di platform membeli-belah pihak ketiga dengan harga yang berbeza.

Mungkin anda sudah bertanya dengan beberapa penjual tetapi semua memberi anda harga dan hadiah yang berbeza?

Aulora Pants telah membantu lebih daripada 500,000 orang memperbaiki masalah kesihatan mereka. Dan kini siri Aulora dilengkapi dengan Aulora Panties, Aulora Boxer, Aulora Socks, & Aulora Basic Top, telah menjelajah ke lebih daripada 50 negara!

Ini telah menyebabkan banyak penjual yang tidak bertanggungjawab menipu pelanggan dengan menggunakan cara berikut:

. . . Dan banyak lagi!

Mengikut polisi syarikat, semua produk BE INTERNATIONAL TIDAK DIBENARKAN untuk dijual di platform / kedai / kiosk membeli-belah pihak ketiga.

Terdapat banyak penjual Aulora Pants, tetapi tidak mudah untuk mencari pengedar yang sah & bereputasi !

Jika anda ingin mengetahui sama ada produk Aulora dapat memperbaiki masalah kesihatan anda, anda mesti mendapat jawapan dari pengedar profesional dan sah.

Mencari pengedar yang sah?

Salam sejahtera, saya Catherine dari Malaysia. Saya adalah pengedar sah dari BE INTERNATIONAL. Syarikat ini ditubuhkan pada 15 Ogos 2017, dan saya telah menjadi ahli tiga bulan selepas penubuhan syarikat, dan saya telah full time dalam karier ini.

Semasa saya menjalankan perniagaan BE ini, saya dan suami telah memenangi beberapa perlancongan mewah secara percuma yang dihadiahkan oleh syarikat BE International. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pelanggan saya atas kepercayaan dan sokongan mereka!

Tambahan pula, sebilangan pelanggan saya telah menjadi rakan perniagaan saya juga! Mahu tahu alasannya? Ini kerana PROFESIONALISME dan REPUTASI BAIK saya.

Tentang Kerjaya Saya

Profesionalisme & reputasi saya berkaitan dengan pengalaman kerja saya sebelumnya.

Saya sebelum ini bekerja sebagai pembantu peribadi kepada seorang hartawan yang memiliki salah satu syarikat terbaik di Malaysia. Saya berpeluang untuk berlajar bagaimana menjalankan perniagaan dari peringkat asas dan melawat beberapa operasi syarikat dan cawangan dengan jet peribadi!

Empat tahun yang lalu, saya bekerja sebagai planner di salah satu syarikat semikonduktor Amerika yang terunggul di dunia. Saya juga memenangi beberapa Energizer Award atas pencapaian saya dalam kerjaya syarikat Amerika itu! Kerana tekanan kerja, saya mengalami masalah ketidakseimbangan hormon yang teruk.

Terima kasih kepada Aulora Pants with Kodenshi, masalah kesihatan saya berjaya meningkat & memulakan kejayaan baru dalam karier saya.

Terus belajar adalah salah satu kunci kejayaan. Setelah saya menyertai BE INTERNATIONAL secara full time, saya telah mengikuti beberapa kursus latihan profesional syarikat, misalnya: Incentive Training Class, Brand Ambassador Seminar, BE Health Seminar, Journey of Beauty Workshop, Business Owner Seminar, Train The Trainer Class, dan lain-lain. Oleh itu, saya mempunyai pengetahuan yang lengkap mengenai produk dan sistem BE untuk membina rangkaian saya.

Testimoni Atas Reputasi Saya

Terutama dalam industri penjualan langsung, reputasi adalah sangat penting. Reputasi yang baik dibina dengan memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan anda dari masa ke masa. Semasa saya menjalankan perniagaan BE ini, kadangkala pelanggan akan menghadapi beberapa masalah, saya memberikan yang terbaik untuk menyelesaikan masalah mereka.

Anda ada soalan mengenai Aulora Pants with Kodenshi?

Bagaimana Saya Tahu Mengenai Aulora Pants?

Ketika saya mengalami gangguan ketidakseimbangan hormon, haid saya juga berhenti selama beberapa bulan. Masalah ini semakin serius dan menyebabkan saya sangat emosional, insomnia, dan rasa letih sepanjang hari. Saya mula mencari pelbagai kaedah penyembuhan seperti berjumpa dengan doktor & pengambilan perubatan Cina. Kemudian, saya berjumpa dengan ahli terapi hormon semula jadi. Setelah menjalani beberapa kali rawatan urut untuk jangka masa yang panjang, masalah water retention saya sedikit berkurang. Saya juga mencuba diet puasa, yang mengurangkan berat badan saya beberapa kilogram.

Di samping itu, saya sering mengunjungi seorang ahli perubatan Cina yang terkenal dengan kaedah penyembuhannya yang eksklusif. Walau bagaimanapun, semua perbelanjaan perubatan yang mahal ini membuat saya ragu-ragu untuk meneruskan rawatan ini. Sehingga suatu hari, saya melihat seseorang berkongsi Aulora Pants di Facebook. Oleh itu, saya membeli twin pack dari pengedar (sekarang dia adalah orang upline saya, RCCA Hibbie Tan).

Suami saya Eric, rasa bahawa saya membazirkan wang untuk perkara ini. Tetapi saya hanya memakainya selama empat hari sahaja dan tidak ada lagi insomnia! Setelah terus memakai selama dua bulan, saya mendapati pinggang dan pinggul saya langsing. Malah suami saya melihat perbezaan yang ketara ini! Ia sungguh luar biasa!

Testimoni baik dari seluar ini memberi kami keyakinan untuk terlibat dalam perniagaan BE secara aktif. Kami telah mengadakan home party supaya lebih ramai orang dapat memahami betapa hebatnya produk siri Aulora untuk kesihatan mereka dan juga peluang perniagaan yang sangat baik ini.

Sila ‘SUKA’ halaman Facebook kami untuk mengetahui lebih banyak faedah produk & testimoni BE yang dikumpulkan daripada pelanggan!

Bolehkah Aulora Pants memperbaiki masalah kesihatan anda?

6 Faktor Untuk Menentukan Pengedar Profesional:

Full-time

"Saya tengah bekerja sekarang, bolehkah saya jawab selepas kerja?" Saya percaya anda tidak mahu mendapat jawapan seperti ini ketika anda menghadapi masalah?

Sentiasa Bersamamu

Semua mesej anda akan mendapat maklum balas segera sepanjang masa. Sekiranya perlu, saya boleh mengatur untuk bertemu dengan anda juga.

Produk yang tepat Untuk Mu

Selain mengetahui setiap produk BE INTERNATIONAL dengan jelas, saya dapat memilih produk yang paling sesuai dengan keadaan kesihatan anda.

Pengetahuan Eksklusif

Saya akan memimpin anda dari cari memilih ukuran yang paling sesuai, bagaimana cara membuat pesanan, cara mencuci & menjaga Aulora Pants, saya akan menyediakan video tutorial untuk anda!

Proses Pembelian Telus

Sekiranya anda mahu, saya boleh membeli atas nama anda, atau membimbing anda bagaimana membuat pembelian sendiri melalui Aplikasi BE2U eksklusif kami. Setiap pembelian akan disertakan dengan resit.

Servis Selepas Jualan

Adakah anda menghadapi masalah setelah menggunakan produk tersebut? Saya ada penyelesaian untuk itu. Dari semasa ke semasa, saya juga akan memberitahu anda mengenai pelancaran produk terbaru dan promosi berterusan.

Untuk Mendapatkan Semua Faedah Ahli, Sila Beli dari Pengedar Sah & Profesional.

Ingin menjadi pengedar sah di negara anda?

Adakah Anda Ingin Memulakan Perniagaan Antarabangsa Dengan Produk BE?

Biar Saya Bimbing Anda Langkah Demi Langkah!

BE INTERNATIONAL adalah syarikat multi-level marketing (MLM) tradisional. Lebih 90% orang yang berjaya dalam MLM adalah kerana mereka mengikuti pemimpin yang tepat. Dalam masa 2 tahun, rangkaian saya telah berkembang ke negara-negara tersebut seperti Malaysia, Singapura, Brunei, Korea, Amerika Syarikat, United Kingdom, Australia, Taiwan, & Indonesia. Saya ingin mengucapkan terima kasih atas panduan upline saya & budaya BE satu keluarga! Saya yakin kepimpinan & pengalaman saya dapat menjamin kejayaan anda di BE International dengan hanya mengikuti sistem langkah demi langkah. Tidak ada sihir dan hanya asas! WhatsApp saya sekarang dan saya akan memberitahu anda lebih banyak lagi!

Tukar Bahasa:

Disclaimer:

This Site KD-DUO.COM is an information page about AULORA SERIES with KODENSHI®, products of BE International.

The information provided is for general information purposes only. All information on the Site is provided in good faith, however, we make no representation or warranty of any kind, express or implied, regarding the accuracy, reliability, or completeness of any information on the Site. Under no circumstances shall we have any liability to you for any loss or damage of any kind incurred as a result of the use of the Site or reliance on any information provided on the Site.

The Site may contain testimonials by users of our products and/or services. These testimonials reflect the real-life experiences and opinion of such users. However, the experience is personal to those particular users, and may not necessarily be representative of all users of our products and/or services. We do not claim, and you should not assume, that all users will have the same experiences.

Copyrighted © 2021, The KD Duo. All Rights Reserved.